כניסה לחברים
 
 
 
 
רישום למייפריס
עם הרשמתך לאתר MyPrice (בחינם) תוכל לצפות בפרטי החברות אליהן פנית וליהנות ממבצעים והטבות בתחום התעניינותך. בפנייתך הבאה המערכת תזכור את פרטיך, ותבקש ממך למלא רק מינימום פרטים. כלקוח רשום תוכל לנהל את ההצעות שתקבל ישירות דרך פורטל MyPrice ולקבל דרכו גם את הצעות המחיר, וזאת- ללא תשלום וללא כל מחויבות.

עם מילוי הטופס ושליחתו תקבל לתיבת הדואר האלקטרוני שלך סיסמת כניסה לאתר.
 
 
 
 
 
רישום לאתר
 
 
 
פרסם באתר
כבעל עסק, אתה לבטח מודע לעובדה שהתקציב הגדול אותו אתה מוציא לפרסום אינו מבטיח תוצאות מראש.

MyPrice מזמינה אתכם לפרסם באתר שלה, ולשלם עבור התוצאות בלבד.

פרסום במיפרייס יביא לך גל פניות על בסיס יומיומי. הפניות ישלחו אליך ב SMS / אימייל / מערכת ניהול - ע"פ בחירתך.

מעל ל 1,200 עסקים כבר בחרו MyPrice , ונהנים ממאות לקוחות פוטנציאלים בכל חודש.

מיפרייס מזמינה גם אותך להיות שותף להצלחה. כל שעליך לעשות הוא להירשם לפורטל MyPrice בטופס משמאל. פניות מלקוחות המעוניינים בשירות שאתה מציע יתחילו לזרום אליך עוד היום.

* השירות ניתן לכמות ספקים מוגבלת בכל תחום. MyPrice שומרת לעצמה את הזכות לדחות ספקים בגלל כמות ספקים רשומים ו\או איכות שירות ירודה מצד ספק השירותים.
 
רישום לאתר
 
 
 
 
 
 
 
   

טיולים אקזוטיים אקדמי טרוול:;סטאן בהודו ובליווי: מתי חסיד

 
 

מתכונים הודיים - איקי וגת בהודו

איקי וגת צפריר-הלוי חרשו את חבל רג'סטאן שבהודו ושיתפו אותנו ברשמיהם. הגדילה גת לעשות כאשר שלחה לנו מתכונים הודיים מקורס בישול בו השתתפה בהודו.
צ'יקן מאסלה? צ'אפאטי? פאקורה ירקות? צ'אי מאסלה? כל אלה, ועוד מתכונים מהמטבח ההודי המסורתי.
תהנו ובתיאבון!

 
מלא פרטים וקבל 5 הצעות בקליק לטיול מאורגן להודו
הוסף הערות
הוסף הערות
 

קורס בישול הודי 2007: 
שבעה תבליני חובה במטבח ההודי (קופסת 7 התבלינים): אבקת צ'ילי, אבקת כוסברה, כורכום, גאראם מסאלה, מלח, כמון, אניס

גאראם מאסלה:

10% פלפל שחור
10% ציפורן
5% קינמון
5% כוכבי אניס
 10% הל ירוק
10% הל שחור
10% עלי דפנה
10% זרעי כמון
30% אגוז מוסקט
ל- 100 גרם גאראם מאסלה: פוד פרוססור 22 – 25 דקות, לבדוק אחרי כל 5 ד', לערך.

כמו 7 התבלינים, יש להכין לפני תחילת הבישול :

מחית מבצל גדול עם קצת מים (במג'ימיקס), מחית שום עם קצת מים, מחית עגבניות בלי מים, ג'ינג'ר מגורר גס עם קצת מים.
הכמויות בהמשך הינן ל- 2 אנשים (יש להכפיל או לשלש וכו').

פאקורה ירקות:

100 ג' אבקת עדשים צהובות
1 בצל קטן לקצוץ קטן ולהוסיף לאבקה
1/2 תפו"א קטן, לחתוך קטן קטן
2 כפיות אפונה
1/2 כפית ממרח בצל
1/4 כפית ממרח שום
1/4 כפית ממרח ג'ינג'ר
1/4 כפית אבקת אניס
1/4 כפית אבקת כמון
1/2 כפית צ'ילי טחון
1/2 כפית אבקת כוסברה
קורט כורכום 1/4
כפית גאראם מאסלה
1/4 כפית מלח (לטעמי לא מספיק)
קורט מלח לימון
1 כפית עלי כוסברה טריים קצוצים
אפשרי להכין פאקורה בשילוב ירקות שונים, חתוכים קטן קטן לטגן בשמן עמוק, בווק, משני צדדים, ניתן להגיש עם קטשופ.

צ'אי מאסלה:
1 כוס מים, להרתיח קודם לכן ולהוסיף
קצת ג'ינג'ר
1/4 כפית אבקת מאסלה
1 כפית תה שחור
2 כפיות סוכר

פאלאק פוטייטוס (תרד עם תפו"א):

לחתוך עלי תרד ולבשל 10 ד',
להעביר למיקסר ולטחון (בעיני הבישול ארוך מדי והתרד טחון מדי)
3 עלי דפנה
חתיכה קטנה כוכב אניס
1/2 כפית ממרח בצל
1/2 עגבניה קטנה חתוכה
2 מצקות שמן לווק
להכניס הבצל לשמן החם, כשמזהיב להוסיף העגבניה החתוכה.
בקערה אחר,:
1/2 כפית מחית בצל
1/4 כפית מחית שום 
1/4 כפית מחית ג'ינג'ר
1/2 כפית אבקת צ'ילי
 1/4 כפית אבקת כוסברה
קורט כורכום
1/4 כפית מלח
קצת מים ולערבב, לבשל עד שהמים מתאדים ואז להוסיף התרד הטחון, קצת מים ולערבב, לאחר להוסיף 1/4 כפית גאראם מאסלה, ו 1/2 תפו"א מבושל, לחתוך לחתיכות.

מלאי קופטה (דומה לקובה ללא מילוי):
1 תפו"א מבושל ומעוך (הבשלן שלנו מעך אותו בשתי אצבעות..)
מלח
גאראם מאסלה
1 כפית אבקת קוקוס
1 כפית פירות יבשים
לערבב. להכין קציצות מאורכות, לטבול במים ולצפות אותן בקמח לבן ולנער. לטגן בשמן עמוק ולהניח בצד.
רוטב:
2 מצקות שמן
מעט פלפל שחור גרגירים לא טחון
1 ציפורן
חתיכה קטנה קינמון (1 ס"מ)
חתיכה קטנה כוכב אניס (1 ס"מ)
1/2 כפית בצל קצוץ
והכל לתוך השמן החם, לאחר שמזהיב, להוסיף:
1/4 כפית ממרח ג'ינג'ר
1/4 כפית ממרח שום
2 כפיות ממרח בצל
2 מצקות ממרח עגבניות
1/2 כפית אבקת צ'ילי
1/2 כפית אבקת כוסברה
קורט כורכום
1/4 כפית גאראם מאסלה
1/4 כפית מלח
1 כפית עלי כוסברה קצוצים
לבשל עד שכל המים נספגים ואז להוסיף 1 כוס מים, לבשל 1/4 שעה מינימום ואז להוסיף 1/4 כפית אבקת קוקוס.
להגשה, להניח על צלחת את הקופטות ומעל 2 מצקות של הרוטב.

אורז יחודי לרג'אסטן KHICHDI:
4 כפיות שמן
3 עלי דפנה
2 ציפורן
1/4 כפית אניס
1/4 כפית כמון לא טחון
1 כפית בצל קצוץ
בקערה נפרדת:
1/2 כפית ממרח בצל
1/2 כפית ממרח שום
1/2 כפית ממרח ג'ינג'ר
1/2 כפית אבקת צ'ילי
1/4 כפית אבקת כוסברה
קורט כורכום
1/4 כפית מלח וקצת מים
ולערבב.
ולתוך הסיר :
1/2 כוס אורז
1/2 תפו"א חתוך קטן (לא מבושל)
2 כפיות אפונה
1/2 כוס מים
ואת קערת התבלינים לכסות, אש בינונית, לאחר הבישול להוסיף מעל עגבניה חתוכה ולערבב.

צ'יקן מאסלה:
(1/2 ק"ג עוף, כרעיים)
2 מצקות שמן
1 עלה דפנה
2 כפיות בצל קצוץ
בקערה נפרדת:
2 מצקות ממרח בצל
2 כפיות ממרח שום
1 כפית ממרח ג'ינג'ר
3 כפיות יוגורט
2 כפות אבקת צ'ילי
2-3 כפיות אבקת כמון
1/4 כפית כורכום
1 כפית מלח
1/4 כפית גאראם מאסלה
לערבב הכל ולתוך הסיר, להוסיף לקערה מעט מים .
במכתש ועלי:
2 זרעי הל שחור, לפתוח 2 זרעי הל ירוק, לפתוח 1 כוכב אניס 6 ציפורן 1 חתיכה קטנה קינמון 1/2 כפית פלפל שחור גרגירים לא טחון.
לכתוש הכל להכניס לסיר וגם את הכרעיים החתוכים, לבשל 20 דקות, ולהוסיף 2 כוסות מים, לסגור ולהמשיך לבשל.
לאחר שהתבשיל מוכן, להוסיף כוסברה קצוצה ולערבב.

צ'אפאטי (לחם הודי, דומה לפיתה חומה, דק מאוד) ל- 7-8 יח':
1/2 כוס קמח צ'אפאטי
קורט מלח
לערבב יחד עם מעט מים, לעטוף במעט שמן עד שלב זה יכול להשאר במקרר כמה ימים.
לחלק ל-7-8 חלקים (או פחות..) לגלגל לכדור ולטבול בקמח, לרדד ולהפוך ושוב לרדד ולהפוך, להוסיף מעט קמח מעל.
כאשר מוכן, לטפטף מעל שמן על הצ'אפאטי ולהניח על מחבת ישרה, על הגז, 2 צדדים, לא לשרוף.

גולב ג'אמון (קינוח הודי מסורתי):
100 ג' סוליד מילק (לבשל 3-5 ליטר חלב עד שהופך למוצק, מסופקני..)
2 כפיות קמח לבן לערבב וללוש היטב, עד שהתערובת מפרישה שומן על היד.
לחמם בווק, ג'י (חמאה מזוקקת)
לגלגל לעיגולים קטנים (2 ס"מ קוטר)
ולטגן בג'י
לחמם 2 מצקות סוכר עם קצת מים, ליצור סירופ ולשפוך מעל הגולב ג'אמון.

 
 
 
 
 
 
מספר טלפון – 03-6247733   פקס – 03-7617300
אי-מייל info@myprice.co.il
 
באתר MyPrice תמצא מגוון רב של תחומי שירותים. הקלק על כותרת התחום בו אתה מעוניין, ובתוכו- על הקטגוריה הספציפית בה אתה מחפש שירות. מלא את הטופס המצורף, ובקליק אחד תקבל 5 הצעות מחיר מחברות מובילות בתחום. עם הרשמתך תקבל סיסמה, בעזרתה תוכל להיכנס לאתר ולנהל את ההצעות שתקבל: תמצא פרטים על החברות אשר יפנו אליך, וכן את הצעות המחיר שלהן.  תוכל להשוות בין ההצעות ולבחור את האחת המתאימה לך ביותר. אתר MyPrice – הדרך הנוחה ביותר, היעילה והחסכונית ביותר להתקשר עם נותני שירות.