אחרי שהאירוע שלנו מסתיים אנו רוצים לזכור כמה שיותר רגעים ממנו. לכן תפקידו של הצלם באירוע הוא חשוב ביותר. אם הצלם מקצועי וטוב, הוא יצליח לגרום לנו לחוות שוב את האירוע בכל פעם שאנו צופים בתמונות או בסרט שלו. אין אירוע טוב עם אוכל רע. ידוע לכל שאם האוכל באירוע לא יהיה טעים, טרי ומגוון, יהפוך האירוע מהר מאד לחסר הנאה, מה שיעכיר על השמחה של בעלי האירוע ושל אורחיהם. אחד המרכיבים החשובים באירוע הוא המוזיקה. כמו אוכל, מוזיקה טובה יכולה להפוך את האירוע לבלתי נשכח. ולכן מקומו של התקליטן הוא כה חשוב בתכנון האירוע. כאשר אנו מחליטים לערוך אירוע, הדבר הראשון שעלינו לבחור הוא המקום בו נערוך אותו.
אין ספק שמבחינת האווירה, הריחות, הצבעים, אירוע בחיק הטבע הוא האירוע היפה ביותר שנוכל לערוך, לכן בחירה בגן אירועים כמקום האירוע נראית בחירה טבעית. האירוע התחיל, האירוע הסתיים...ונשארים הזיכרונות והתמונות. התמונות הן הזיכרון המוחשי הטוב ביותר שיכול להישאר לכם. לכן חשוב מאוד, כאשר עורכים אירוע, לקחת צלם מקצועי וטוב, אשר יכול להשאיר עבורכם, דרך צילומיו, את זיכרון האירוע. איכותם של אירועים נמדדת, על פי רוב, על פי התוכן שלהם והאוכל המוגש בהם. אתם יכולים להפוך את האירוע שלכם לבלתי נשכח אם רק תיקחו חברת קייטרינג מתאימה.
ידוע שבארוחות חגיגיות ישנו סידור קבוע לסכו"ם על השולחן. למעשה כל דבר באירוע צריך להיות במקום, ולהיות מסודר בהתאם. לשם כך ניתן להיעזר במעצבי אירועים. מעצבי אירועים יעזרו לכם, להפוך את האירוע שלכם להיראות בדיוק כפי שציפיתם. מסודר, מתואם, משולב, כפי שחלמתם עליו. אם ברצונכם להפוך אירוע אפור לאירוע שמח כל מה שעליכם לעשות הוא לדאוג למוזיקה טובה.
לשם כך עליכם להביא תקליטן מקצועי, שיידע להפעיל את הקהל, להרקיד אותו, לשלב בין סגנונות ולהפוך את קהל האורחים לרקדנים לערב אחד. מי שעורך כיום אירוע יודע שיש לו אלף ואחד דברים לארגן. לכן לא פעם רצוי לקחת מעצב אירועים, אשר לוקח על עצמו את הטיפול בחלק מן הדברים, ובכך חוסך לכם כאב ראש ומעניק לכם שקט נפשי. כל אחד רוצה להיות זמר" שרו פעם אריק אינשטיין ושלום חנוך, והם לא טעו. אין אדם ששומע שיר ברדיו ולא מתחיל לשיר איתו. החולמים בגדול מדמיינים כיצד הם שרים את השיר על הבמה מול הקהל, הם ולא הזמר האמיתי. אומנם לא כולנו זמרים אמיתיים, אבל כולנו יכולים להיות זמרים לערב אחד. החלום יתגשם לנו בקריוקי. הדרישות מהאירועים שאנחנו מוזמנים אליהם הולכות וגוברות עם השנים. היום, כשאתם מגיעים לחתונה, אתם מצפים למנות ראשונות ושתייה עוד לפניי תחילת האירוע, לאוכל מתוחכם של 3 מנות לפחות במהלך האירוע, וכמובן- לשתייה לאורך כל האירוע. קרה שחלמתם פעם או הרגשתם צורך לשיר לפני קהל חברים, באירועים חברתיים, ופשוט לא חשבתם שאפשר לשיר בלי להתבייש, גם כשאינכם ממש זמרים? מי שבא לעזרתכם הם היפנים שהביאו לעולם את הז'אנר הזה ששמו "קריוקי". לכל אחד יש שיר בלב. כל אחד אוהב לשיר במקלחת, בנסיעה, או כאשר הוא שומע מוזיקה. האהבה למוזיקה היא אחד הדברים שקשה מאוד לאמוד וקשה יותר להסביר. אנשים שלעיתים אין שום קשר ביניהם, לעיתים עד כדי איבה, יכולים לאהוב אותו שיר או את אותה המנגינה. האהבה הזאת אינה תלויה בדבר, ולעיתים תימשך גם הרבה אחרי ששיר מסוים ייעלם בתהום השכחה. אחד מסגנונות הצילום האהובים עלינו הוא צילום אנשים. זה צילום משפחתי, צילום חברים, צילום אירועים או סתם צילום של אנשים אשר נראים לנו מרתקים. אך צילום זה אינו פשוט כפי שהוא נשמע. יש צורך בעבודה קשה הבנויה לא רק על הצילום עצמו, אלא, לא פעם, על דברים תודעתיים ולא תודעתיים אשר באים לידי ביטוי באופיו של צילום שכזה. כאשר אנו ערכים אירוע, הרי שבתוך תוכנו, מעבר לרצון שלנו לשמוח עם האורחים שלנו, אנחנו גם רוצים שהאירוע שלנו ייזכר, לא רק בגלל משמעותו אלא גם בגלל תכנו . לכן אנו מחפשים אטרקציות שונות אשר יפתיעו את אורחינו כאשר הם רואים או חווים אותן. אטרקציות שלא רואים בכל אירוע . כל אירוע טוב תלוי הרבה באופי האוכל המוגש ובמקום בו הוא נערך. אך ישנו דבר נוסף שאנשים רבים נוהגים לשים אליו לב: שירותי הבר המוגשים באירוע. הרי ידוע שחלק מן השמחה באירוע, מה שגורם להרבה שמחה באירוע, זה האלכוהול המוגש בו. אחרי הכל, בכל אירוע עלינו להרים כוסית מדי פעם לחיי החוגגים. אם מוענקים לנו שירותי בר טובים, הרי שנוכל לעשות זאת פעמים רבות. כמה פעמים בחייכם הבוגרים רציתם לערוך מסיבה, להזמין את החברים הטובים ולחגוג איתם יום חגיגי שהיה לכם, או סתם לחגוג איתם לשם החגיגה? אין הדבר מורכב כול כך: כולנו יכולים להזמין כמה חברים הביתה, להציע להם קצת אוכל, שתייה, להשמיע מוזיקה ברקע ולקרוא לכך מסיבה. אך אם אנו רוצים לערוך מסיבה אמיתית לחברים- זה כבר דורש הכנות וידע מסוים. הקייטרינג מהווה חלק בלתי נפרד מכל אירוע, קטן כגדול. אם באירוע משפחתי או בישיבת עבודה, ערב גיבוש חברתי או כל מפגש אחר- אוכל טעים המוגש בכלים יפים ושירות הגשה אדיב יוסיפו נופך מיוחד לכל אירוע. כל בר המכבד את עצמו- אם זהו בר משקאות חריפים לשמו או בר מוזמן באירוע- צריך להכיל מבחר של משקאות אלכוהוליים אשר יענה לטעמם של כמה שיותר אנשים. הברמן המוזג את המשקאות האלה צריך להכיר אותם על בורים כמשקאות, וגם כבסיס לקוקטיילים אשר הוא מכין. מאז ומעולם הייתה שתיית האלכוהול, בעיקר שתייה עם חברים, דרך מקובלת לחגוג, לשמוח ולבלות. האלכוהול משרה על השותים אותו אופוריה, שמחה ורוגע. הוא נותן לשותים אותו הרגשה של ערפול ושחרור מלחצים ומעלה את ביטחונם האישי. "יין ישמח לבב אנוש" כתוב בספר תהילים. זוהי הסיבה שבגללה לא נפקד מקומו של האלכוהול מכל מסיבה או אירוע משמח.
|