אחרי שהאירוע שלנו מסתיים אנו רוצים לזכור כמה שיותר רגעים ממנו. לכן תפקידו של הצלם באירוע הוא חשוב ביותר. אם הצלם מקצועי וטוב, הוא יצליח לגרום לנו לחוות שוב את האירוע בכל פעם שאנו צופים בתמונות או בסרט שלו. אין אירוע טוב עם אוכל רע. ידוע לכל שאם האוכל באירוע לא יהיה טעים, טרי ומגוון, יהפוך האירוע מהר מאד לחסר הנאה, מה שיעכיר על השמחה של בעלי האירוע ושל אורחיהם. אחד המרכיבים החשובים באירוע הוא המוזיקה. כמו אוכל, מוזיקה טובה יכולה להפוך את האירוע לבלתי נשכח. ולכן מקומו של התקליטן הוא כה חשוב בתכנון האירוע. כאשר אנו מחליטים לערוך אירוע, הדבר הראשון שעלינו לבחור הוא המקום בו נערוך אותו.
אין ספק שמבחינת האווירה, הריחות, הצבעים, אירוע בחיק הטבע הוא האירוע היפה ביותר שנוכל לערוך, לכן בחירה בגן אירועים כמקום האירוע נראית בחירה טבעית. האירוע התחיל, האירוע הסתיים...ונשארים הזיכרונות והתמונות. התמונות הן הזיכרון המוחשי הטוב ביותר שיכול להישאר לכם. לכן חשוב מאוד, כאשר עורכים אירוע, לקחת צלם מקצועי וטוב, אשר יכול להשאיר עבורכם, דרך צילומיו, את זיכרון האירוע. איכותם של אירועים נמדדת, על פי רוב, על פי התוכן שלהם והאוכל המוגש בהם. אתם יכולים להפוך את האירוע שלכם לבלתי נשכח אם רק תיקחו חברת קייטרינג מתאימה.
ידוע שבארוחות חגיגיות ישנו סידור קבוע לסכו"ם על השולחן. למעשה כל דבר באירוע צריך להיות במקום, ולהיות מסודר בהתאם. לשם כך ניתן להיעזר במעצבי אירועים. מעצבי אירועים יעזרו לכם, להפוך את האירוע שלכם להיראות בדיוק כפי שציפיתם. מסודר, מתואם, משולב, כפי שחלמתם עליו. אם ברצונכם להפוך אירוע אפור לאירוע שמח כל מה שעליכם לעשות הוא לדאוג למוזיקה טובה.
לשם כך עליכם להביא תקליטן מקצועי, שיידע להפעיל את הקהל, להרקיד אותו, לשלב בין סגנונות ולהפוך את קהל האורחים לרקדנים לערב אחד. מי שעורך כיום אירוע יודע שיש לו אלף ואחד דברים לארגן. לכן לא פעם רצוי לקחת מעצב אירועים, אשר לוקח על עצמו את הטיפול בחלק מן הדברים, ובכך חוסך לכם כאב ראש ומעניק לכם שקט נפשי. כל אחד רוצה להיות זמר" שרו פעם אריק אינשטיין ושלום חנוך, והם לא טעו. אין אדם ששומע שיר ברדיו ולא מתחיל לשיר איתו. החולמים בגדול מדמיינים כיצד הם שרים את השיר על הבמה מול הקהל, הם ולא הזמר האמיתי. אומנם לא כולנו זמרים אמיתיים, אבל כולנו יכולים להיות זמרים לערב אחד. החלום יתגשם לנו בקריוקי. מי שלא חלם להחזיק פעם מיקרופון ביד ולהיות במרכז העניינים- שיקום! רובנו אוהבים לשמוע מוסיקה, וגם להצטרף אליה בשירה מדי פעם. בדרך כלל אנחנו עושים זאת בבית, כשאנו לבד, או בפורום מצומצם (אמא תמיד אוהבת לשמוע), אבל לפעמים מתגנב החשק להשמיע לאחרים. הקריוקי הוא הזדמנות לכך. יום החתונה הוא יום עמוס. הזוג מתחתן, וכל דבר אשר הם עושים ביום זה מתנקז אל האירוע הגדול אותו הם חוגגים. יש לתכנן הכל באופן מדויק, על מנת שלא נשכח שום דבר, ועל מנת שכל מה שנעשה יצליח. על מנת שכך יקרה, יש לעשות רשימה אשר על פיה נוכל לזכור מה עלינו לעשות. כמה פעמים בחייכם הבוגרים רציתם לערוך מסיבה, להזמין את החברים הטובים ולחגוג איתם יום חגיגי שהיה לכם, או סתם לחגוג איתם לשם החגיגה? אין הדבר מורכב כול כך: כולנו יכולים להזמין כמה חברים הביתה, להציע להם קצת אוכל, שתייה, להשמיע מוזיקה ברקע ולקרוא לכך מסיבה. אך אם אנו רוצים לערוך מסיבה אמיתית לחברים- זה כבר דורש הכנות וידע מסוים. אתם מתכננים את אירוע חייכם. מצאתם מקום מתאים, חברת קייטרינג, צלם, די ג'יי וכל היתר, וזה לא מעט. כדי לחגוג את הרגע המרגש ביותר באירוע החלטתם להעמיד מופע של זיקוקין די נור. אין זה פשוט כלל: מופע כזה כרוך בבדיקות, באישורים שונים ובהרבה תנאים, שאם לא כן- הוא כרוך בסיכון רב. אירוע מוצלח הוא כזה שמשאיר אחריו זיכרון טוב לזמן רב. אירוע חוויתי הפונה אל כל החושים יהיה כזה לבטח: מקום יפה, עיצוב אסתטי של כל מרכיב ומרכיב בו, מוסיקה טובה, אוכל טעים, בידור טוב- צירוף של כל אלה ביחד מרכיב אירוע שלא יישכח. בר אקטיבי הוא הפתרון האולטימטיבי לאלה שרוצים להפוך את האירוע שלהם למסיבה שמחה ורועשת.
"הרמת" אירוע היא לא דבר של מה בכך. אירוע רציני ומעניין, כל סוג של אירוע- אם אירוע אינטימי כמו הצעת נישואין, אירוע משפחתי או אירוע מוסדי מגבש- הוא אתגר לכל אחד: מה כבר לא חידשו בתחום האירועים? אוהלים בדואיים, הגעה במרכבות או במסוקים, זיקוקין די נור, מאכלים מיוחדים, עיצוב מיוחד.... כל אירוע טוב תלוי הרבה באופי האוכל המוגש ובמקום בו הוא נערך. אך ישנו דבר נוסף שאנשים רבים נוהגים לשים אליו לב: שירותי הבר המוגשים באירוע. הרי ידוע שחלק מן השמחה באירוע, מה שגורם להרבה שמחה באירוע, זה האלכוהול המוגש בו. אחרי הכל, בכל אירוע עלינו להרים כוסית מדי פעם לחיי החוגגים. אם מוענקים לנו שירותי בר טובים, הרי שנוכל לעשות זאת פעמים רבות. זיקוקים הינם חומרי נפץ אשר שימוש לא מבוקר בהם יכול להוות סיכון בטיחותי.
לכן כלקוח בבואי להזמין את השרות עלי לבדוק האם הספק מכיר את סוג החומר איתו הוא
עובד?ואת הסיכונים הבטיחותיים שלהם?ומה הם דרכי השימוש שלו בחומרים? ובאילו אמצעי בטיחות הוא נוקט? מאז ומתמיד אהב עם ישראל שירה בציבור. מול המדורה, עם חברים או בערבי תרבות שונים. בשנים האחרונות אנו עדים אפילו לפריחתם של מועדוני שירה בציבור. אנשים מוצאים את עצמם שרים בקולי קולות שירים שהם אוהבים וכאלה שהם אפילו לא מכירים. כיום כל אחד יכול לעשות ערב שירה בציבור בצורה הכי פשוטה שיש, הכל בעזרת מכונת קריוקי .
|